Mezuniyet Sonrasında da Yanınızdayız

Umut Esen Academy ailesi olarak mezuniyet sonrasında da koçlarımızın yanında olmayı çok önemsiyoruz. Bizim için “akademi” kavramı eğitimlere girip dersler bittiğinde ilişkiyi sonlandırmayı değil, ömür boyu sürecek koçvari bir birlikteliği kapsıyor.

 

İşte mezun olduktan sonra akademimizin koçlarına sunduğu destek, fırsat ve birliktelik alanları:

 

1- Mezunlar Kulübü: Dayanışma, üretim, avantaj

2- Kariyer Programı: Akademimizde görev alma fırsatı

3- ICF Unvan Süreci Desteği ve U-Quiz

4- İleri Koçluk Atölyeleri: Sınırsız eğitim ve pratik

5- Coach7/24: Ücretli online seansları ile gelir fırsatı

6- Üretim Olanakları: UWORDS Dergi ve U-Talks

7- Yüz Yüze Buluşma ve Etkinlikler

 

Dilerseniz bunların detaylarına birlikte bakalım:

 

1- Mezunlar Kulübü: Dayanışma, üretim, avantaj

 

Mezun koçlarımızın güçlü bir iletişim ağı kurarak iş birlikleri yapmalarını, akademimizin olanaklarından yararlanmaya devam etmelerini, aidiyet bilinciyle akademimize ve koçluk mesleğine nitelikli katkı vermelerini amaçlıyoruz.

Mezuniyet sertifikanızı aldıktan sonra Mezunlar Kulübüne başvurduğunuzda sicil numaranızı tanımlanıyor ve UEA Mezun Rozetinizi alıyorsunuz.

Mezunlar Kulübü ile geniş destek ağı ve çalışma gruplarında yer almanın yanı sıra akademimiz içinde de birçok fırsata sahip oluyorsunuz. İşte bunlardan bazıları:

 

– Umut Esen Academy bünyesinde katılmak istediğiniz tüm eğitimler için %30 indirim hakkına sahip olursunuz. (ACC, PCC unvan sahibi mezunlarımız için indirim hakkı %40’tır.)

 

UWORDS Dergi’de ilan ve reklamlarda %50 indirim hakkına sahip olursunuz.

 

– Akademimizin koçluk programına katılmak için referans vereceğiniz yakınlarınıza %5 indirim uygulanır. Referans olarak akademiye kazandırdığınız öğrenciler için %5 tutarında puan kazanırsınız. Bu puanları akademi içindeki her türlü (eğitim, dergi reklamı vb) harcamalar için kullanabilirsiniz.

 

– Akademimizin iş birliği içinde olduğu marka ve kuruluşlardan öncelikli hizmet ve indirim hakkına sahip olursunuz.

 

Mezunlar Kulübümüzle ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

 

 

2- Kariyer Programı: Akademimizde görev alma fırsatı

 

Umut Esen Academy Kariyer Programı, öğrencilerimizin mezun olduktan sonra akademi içinde deneyim, staj ve iş fırsatı yakalamalarını amaçlayan kariyer gelişim programıdır.

Kendi mezunlarımızın gelişim süreçlerine katkı vermeye devam etmenin yanında, akademimizin nitelikli yeni nesil koçlarımızla destekleniyor olması tam bir “kazan-kazan” çözümüne hizmet eder.

 

 

Akademimizin Kariyer Programına katılmak size bu fırsatları sunar:

– Umut Esen Academy ekibinde yer alarak koçluk ve akademik işleyiş konularında eşsiz bir deneyim kazanmak

– ICF akredite bir koçluk okulu olan Umut Esen Academy referans mektubu ile CV’nize nitelikli iş geçmişi yazmak

– Akademimizde tam zamanlı, yarı zamanlı veya proje bazlı profesyonel iş imkanı elde etmek

– Akademimizin seçkin kadrosu içinde koç, eğitmen ve yönetici olma fırsatı yakalamak

 

Her aşaması net şekilde belirtilen Kariyer Programımızın detayları için tıklayınız.

 

 

3- ICF Unvan Süreci Desteği ve U-Quiz

 

Unvan alımı için ICF Global’e başvuru süreçlerinde sizi yalnız bırakmıyoruz. ICF’in karmaşık gibi gözüken İngilizce başvuru ekranında doğru şekilde ilerlemeniz için size başvuru kılavuzu sunuyoruz.

 

Takıldığınız konularda yanınızda olacak bir “ICF Unvanlama ve Sınav Koordinatörümüz” var. ICF ilişkileri ve unvan süreciyle ilgili her türlü konuda e-posta ile iletişime geçip destek alıyorsunuz.

 

ICF’in yapacağı Değerlendirme Test Sınavına da sizi eksiksiz şekilde hazırlıyoruz.

 

Online deneme sınavı platformu olan U-Quiz; soru türleri, hedef kazanımlar, süre, sınav kuralları, puanlama vb. yönünden ICF’in yeni Değerlendirme Sınavının bir simülasyonu.

 

 

Ülkemizde ilk ve tek olan bu deneme sınavı ile:

– 180 dakika süren ve zamana karşı yapılan bir paragraf sınavı için performansınızı denemenizi ve geliştirmenizi,

– ICF Temel Yetkinliklerini maddeler halinde ezberlemekten öte, olay örnekleri içinde anlamanızı ve senaryo tabanlı sorular ile içselleştirmenizi,

Online bir sınav yapısının tam bir provasını yaparak stres yönetimi sağlamanızı ve asıl sınava daha özgüvenli girmenizi hedefliyoruz.

 

U-Quiz ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

 

 

4- İleri Koçluk Atölyeleri: Sınırsız eğitim ve pratik

 

Akademimizde her Salı 21.00’de gerçekleşen İleri Koçluk Atölyeleri, süpervizör gözetiminde gerçek ve canlı koçluk deneyimleri yaşatan bir gelişim olanağı sunuyor.

 

 

Mezunlarımızın İleri Koçluk Atölyelerimize sınırsız katılım hakkı var! Eğitim süreçlerinde defalarca katıldığınız atölye çalışmalarına dilediğiniz zaman mezun hatta unvanlı bir koç olarak katılıp koçluk yetkinliklerinizi daha da geliştirebilir ve bilgilerinizi tazeleyebilirsiniz.

 

Mezunlarımıza hiç bitmeyen bir eğitim olanağı sunan atölye çalışmalarına katılmanız aynı zamanda koçluk dünyası ve akademimizdeki son gelişmelere hakim olmanızı, koçluk motivasyonunuzu diri tutmanızı, eğitmenlerimizle bağınızı sürdürmenizi ve yeni koç adaylarına destek olmanızı da sağlıyor.

 

 

5- Coach7/24: Ücretli online seanslar ile gelir fırsatı

 

Coach724.com , koçluk desteği arayan danışanlar ile ICF profesyoneli olan koçları buluşturan online koçluk merkezi. Sisteme kabul edilen koçlar, coach724.com üzerinden kendilerine ulaşan danışanlarla ücretli online koçluk seansları yapıyor.

 

 

Sistem içindeki profesyonel koçlar, koçluk seansı vermenin yanında dilerlerse düzenleyecekleri eğitim, atölye ve seminerleri coach724.com üzerindeki “Webinarlar” kısmından duyurup satış gerçekleştirebiliyor.

 

Coach 7/24 içindeki kişisel sayfanızda bilgileriniz, rozetleriniz, seans ve paket ücretiniz, sloganınız ve sertifikalarınız yer alıyor. Profesyonel profilinizi her platformda paylaşarak Coach 7/24 markasının prestijiyle tanıtımınızı yapıyorsunuz.

 

Mezunlarımız coach724.com ‘da 1 yıl ücretsiz; ACC veya PCC unvanı alan mezunlarımız ise ömür boyu ücretsiz olarak yer alıyor.

 

Coach7/24 ile ilgili detaylar için tıklayınız.

 

 

6- Üretim Olanakları: UWORDS Dergi ve U-Talks

 

Mezun olduktan sonra da “Gelişim, psikoloji, yaşam” temalı çok okunan dijital dergimiz UWORDS’te yazı yazarak üretme ve geniş kitlelere ulaşma imkanı bulabilirsiniz. Dergimizde yazar olmanın dışında editör ekibin içinde görev alabilir, röportaj, tanıtım, grafik gibi birçok konuda katkı verebilirsiniz.

 

Bir konuşma platformu olan U-Talks kanalımızda sunum ve konuşma yaparak geniş kitlelere ulaşabilirsiniz.

UWORDS Dergi’yi okumak için tıklayınız.

 

 

7- Yüz Yüze Buluşma ve Etkinlikler

 

Eğitimlerimizin tamamı online olsa da Umut Esen Academy ailesi olarak yüz yüze buluşmalarda bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Lokal olarak bazı illerdeki koçlarımızın düzenlediği etkinliklerin yanında İstanbul ve Ankara merkezli büyük buluşmalar gerçekleştiriyoruz.

 

 

Farklı dönemlerdeki koçlarımızın tanışarak güçlü bir iletişim ağı ve yeni dostluklar kurmaları bizi çok mutlu ediyor. Yemek, piknik, eğlence, sohbet, festival, kahvaltı gibi yeni organizasyonlarımızı daha da sıklaştırmayı planlıyoruz.

 

 

***

 

Gördüğünüz gibi mezun olduktan sonra da asla yalnız kalmayacaksınız. Network oluşturmaktan üretime, pratik yapmaktan gelir elde etmeye, akademide görev almaktan sınırsız eğitimlere devam etmeye kadar birçok konuda yolculuğumuz birlikte devam ediyor.

 

U-App bildirimlerinizi açık tutmanızı ve aşağıdaki kanallarımıza abone olmanızı öneririz. Çünkü bizde yenilikler ve projeler hiç bitmiyor. Yakın zamanda öğrenci ve mezunlarımız için muhteşem 2 yeni projemiz olacak, duyurmak için sabırsızlanıyoruz.

 

UEA WhatsApp kanalı için tıklayınız.

UEA Telegram kanalı için tıklayınız.

 

Siz de her türlü görüşlerinizi ve proje önerilerinizi info@umutesen.com üzerinden bize ulaştırabilirsiniz.

 

 

 

Etiketler :

Paylaş :

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Yazılar

Sohbet
Yardım
Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?